En god start hos dagplejen eller vuggestuen

Når barnet starter hos dagplejen eller i vuggestuen, så sker der mange nye ting for jer som forældre, men også for barnet. Som forældre så er det selvfølgelig i ens egen interesse, at barnet får den bedst mulige opstart, og en bedst mulig opstart er i hvert fald en stressfri eller stressreduceret opstart. Så rigtig mange institutioner har opstartsperioder, hvor barnet kommer ned for at vænne sig til stedet og de voksne dernede. Udover at skabe en mindre stresset situation, så vil det også være rart, at der er styr på diverse praktiske ting, som barnet får eller tager med til institutionen, og her kommer Labelking ind i billedet.

Labelking laver nemlig smarte navnemærker til tøj, madkasser m.m. Det er super smarte, og så tåler de vask. Så du kan sætte dem i bøllehatten eller på yndlingsbamsen så man er sikker på ikke at få byttet med nogle af de andre børn. Man kan selv designe disse smarte navnelabels hvorpå man kan skrive navn, efternavn og telefonnummer, så i tilfælde af ens ting bliver væk, så er der en stor chance for at de kommer tilbage igen. Det er dejligt nemt og virkeligt brugbart i det tilfælde af, at noget skulle blive forlagt et sted.

Det er disse små tips og tricks der kan være med til at gøre hverdagen en andelse nemmere. For når først man næsten intet søv får, og bliver vækket tildligt om morgenen, ja så føles livet ikke altid som en dans på roser. Men når det nu er sagt, ja så er det, at få et barn det bedste der er sket for manges liv. Og man må jo tage det sure med det søde. For det er helt sikkert det hele værd.