Babyer på hjernen

Op til terminsdatoen og især når man er blevet nybagte forældre, så kan man vist godt sige at det meste i ens lig omhandler babyen. Det betyder også at ens hjerne er blevet “baby-inficeret”. Det er der ikke nogen der kan løbe fra og sådan vil det være i lang tid fremover. Sådan er det bare, og det er også helt naturlig, eftersom det er en kæmpe begivenhed i ens liv. Så man kan lige så godt forberede sig på, at det bliver ens nye nr. 1  samtaleemne.     

Det generer måske ikke en selv, men man skal nok bare være lidt opmærksom på at alle ens samtaler med venner/veninder ikke går hen og bliver babysnak. Det kommer selvfølgelig meget an på ens vennegruppe, men for nogen kan det måske godt gå hen og blive lidt kedeligt i længden at høre om. Især hvis det handler om at lille “Noah” har lært at sige “gu gu”.

Det handler egentlig bare om at finde en god balance hvor begge parter har forståelse for hinanden. Man må acceptere som ven/veninde, at det er en meget stor ting at få et barn. Og at det derfor nok bliver bragt meget op under samtaler i starten. Man må bare være god til også at spørge ind til dem, og måske holde igen med alt for mange detaljer. 

Man skal dog huske på, at selvom ens ven måske ikke lige er så meget til børnesnakken, så vil de helt sikkert være der for en, hvis der er noget, der brænder på, og dette kan også være vigtigt at huske på i en periode, hvor det meste ellers omhandler babyen.